Get Adobe Flash player
Kontakt 3 YouTube  Facebook  Instagram  

Пошук...

Наша адреса

 33027, Україна, 

м. Рівне, 

вул. Вишиванка, 35

тел. (0362) 64-34-03, 

Email: tehnich-college@nuwm.edu.ua

Ми на Google карті

 

Банери

Лічильник відвідувачів

1080134
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
В цьому місяці
За весь період
887
730
1617
7217
7887
1080134
Ваш IP: 3.134.90.44
Server Time: 2024-05-08 21:42:38

День відкритих дверей у ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП»

ВД2404 7

24 квітня 2024 р. у ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж Національногоуніверситету водного господарства та природокористування» відбувся День відкритих дверей. Захід проводився з метою ознайомлення майбутніх вступників з унікальністю коледжу, перевагами навчання та сучасними освітніми можливостями, а також переліком спеціальностей та професій, за якими здійснюється підготовка в закладі фахової передвищої освіти.

 

24 квітня 2024 р. у ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування» відбувся День відкритих дверей. Захід проводився з метою ознайомлення майбутніх вступників з унікальністю коледжу, перевагами навчання та сучасними освітніми можливостями, а також переліком спеціальностей та професій, за якими здійснюється підготовка в закладі фахової передвищої освіти.

Коледж гостинно зустрічав абітурієнтів, їх батьків та вчителів. Саме цей захід дає можливість вступникам визначитися з подальшим навчанням у коледжі.

День відкритих дверей відвідало понад 80 учнів та їх батьків м. Рівного та Рівненського району.

Зустріч розпочалася з вітального слова заступника директора з навчально-виховної роботи Геннадія Миколайовича ТИХОНОВА, який акцентував увагу присутніх на перевагах навчання у коледжі, ознайомив із освітньо-кваліфікаційними рівнями та освітніми ступенями навчання, розповів про матеріально-технічну базу коледжу та позааудиторну діяльність здобувачів освіти, а саме: участь у гуртках наукового-предметного спрямування, художньої самодіяльності та спортивних секціях.

Дмитро Савович БОВТАЛЮК, заступник відповідального секретаря приймальної комісії, голова профкому студентів та учнів розповів присутнім про правила прийому до коледжу, ознайомив зі спеціальностями освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр та освітнім ступенем вищої освіти – бакалавр.

Про професії та особливості вступу на освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікований робітник учнів закладів середньої загальної освіти ознайомила заступник відповідального секретаря приймальної комісії Наталія Володимирівна КУНДЕУС.

Голова циклової комісії галузевого машинобудування к.т.н. Катерина ДЕЙНЕКА і викладач професійних дисциплін Юрій ДРАЧУК ознайомили гостей з особливостями підготовки за спеціальностями 133 «Галузеве машинобудування» і 174 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр.

Також на заході виступили:

      студент 4 курсу спеціальності «Галузеве машинобудування», чемпіон Європи з армреслінгу, майстер спорту України Дмитро САВЧУК, який розповів про свої спортивні досягнення;

      випускник 2014 р. спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», інженер-конструктор ТзОВ «Укрцемремонт Плюс» Роман КОЗАЧУК розкрив траєкторією особистісного та професійного зростання, розпочату у стінах коледжу;

      своїми враженнями від навчання поділився студент 4 курсу спеціальності «Галузеве машинобудування» Назарій РІЖОК, акцентуючи увагу на своїх здобутках у навчальній та науковій діяльності;

      учні за професією «Електрогазозварник» розповіли про свою активну участь у волонтерстві. Павло КОВАЛЬ з моменту початку свого навчання виготовляє елементи для обігріву військових (буржуйки) під керівництвом майстра виробничого навчання Германа Володимира Степановича. Ігор ПОПРОЖУК, переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в Рівненській області 2024 року, розповів та продемонстрував винахід, що допомагає при евакуації поранених при складних дорожніх умовах, виготовлений власноруч.

Гостей приємно вразив музичний виступ художньої самодіяльності гурту «Колізей» з композицією «Човен», під керівництвом Тижбірака Володимира Мар’яновича, керівника гуртка інструментальної музики.

Також серед учасників заходу відбулась лотерея та вручення цікавих призів із символікою коледжу.

Ми сподіваємося, що випускники шкіл зроблять правильний вибір для себе в особистісному зростанні за покликом душі і серця та з нового навчального року поповнять студентсько-учнівський колектив коледжу.

Ласкаво просимо на навчання!

ВД2404 1

ВД2404 2

ВД2404 3

ВД2404 4

ВД2404 5

ВД2404 6

ВД2404 7