Get Adobe Flash player
Kontakt 3 YouTube  Facebook  Instagram  

Пошук...

Наша адреса

 33027, Україна, 

м. Рівне, 

вул. Вишиванка, 35

тел. (0362) 64-34-03, 

Email: tehnich-college@nuwm.edu.ua

Ми на Google карті

 

Банери

Лічильник відвідувачів

1075063
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
В цьому місяці
За весь період
743
737
3763
5662
2816
1075063
Ваш IP: 3.129.22.135
Server Time: 2024-05-03 16:22:41

Вручення посвідчень «Наша гордість – 2024» здобувачам освіти ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП»

Фото 19

17.04.2024 р. на засіданні старостату відбулося урочисте вручення посвідчень здобувачам освіти ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр», які за відмінні успіхи у навчанні (лідери рейтингу успішності), за перемогу на Всеукраїнських конкурсах та олімпіадах, науково-теоретичних конференціях, спортивних змаганнях, за активну участь у громадському житті коледжу занесені на Дошку пошани закладу освіти «Наша гордість»:

 

17.04.2024 р. на засіданні старостату відбулося урочисте вручення посвідчень здобувачам освіти ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр», які за відмінні успіхи у навчанні (лідери рейтингу успішності), за перемогу на Всеукраїнських конкурсах та олімпіадах, науково-теоретичних конференціях, спортивних змаганнях, за активну участь у громадському житті коледжу занесені на Дошку пошани закладу освіти «Наша гордість»:

- Бачевич Владислав Віталійович, гр.9ЕМ-2, - за друге місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Гідрологія» (Відділення наук про Землю, 2023 р.); учасник ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки» м. Запоріжжя 2023р.; учасник VI Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції «Екологія, природокористування та охорона навколишнього середовища: прикладні аспекти», Київ 2023 р.

- Буксанчук Олександра Андріївна, гр.ПМ-3, - відмінниця навчання; призер науково-теоретичної конференції коледжу (секційне засідання – математика, інформатика, фізика); третє місце в олімпіаді з професійних дисциплін спеціальності «Прикладна математика»; учасниця (у дистанційному режимі) ІІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів «Комп`ютерні ігри і мультимедія як інноваційний підхід до кумунікації-2023р.» на базі Одеського національного технологічного університету; староста групи, активна учасниця волонтерського руху коледжу.

- Галенза Максим Володимирович, гр.9ЕМ-3, - відмінник навчання; перше місце в секційному засіданні «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології» науково-теоретичної конференції коледжу; третє місце в олімпіаді коледжу з інженерної та комп`ютерної графіки; учасник Міжвузівської студентської олімпіади з геометричного 3Д та 4Д моделювання.

- Костюкевич Яна Віталіївна, гр. ІФ-2, - відмінниця навчання; перше місце в обласному етапі XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу студентської та учнівської молоді імені Тараса Шевченка.

- Мисковець Роман Дмитрович, гр.ПМ-2, - відзнака обласного конкурсу «Людина на всі часи» на краще декламування творів Григорія Сковороди; Диплом учасника Всеукраїнського літературного онлайн марафону «Єднаймо душі словом Кобзаря»; Диплом за перше місце у IV міському фестиваль-конкурсі «І твоя, Кобзарю, слава не вмре, не поляже», учасник відкритої онлайн олімпіади з програмування НУВГП-2023р.

- Мисюра Юлія Сергіївна, гр.ІХТ-4, - відмінниця навчання, активна учасниця студентського самоврядування групи.

- Мосейчук Тетяна Олександрівна, гр. ХТ-4, - відмінниця навчання; за активну наукову діяльність, підготовку наукових публікацій, голова студентсько-учнівського парламенту, староста групи.

- Новицький Володимир Юрійович, гр.9Т-4, - відмінник навчання; активний учасник обласних, міських змагань з легкої атлетики, фізорг групи.

- Новік Борис Олександрович, гр. 9Т-4, - відмінник навчання; голова студентсько-учнівського наукового товариства; доповідач ХІ Міжнародної науково-практичної інтернет конференції здобувачів вищої освіти, молодих учених.

- Полюхович Богдан Іванович, гр.ПМ-4, - відмінник навчання; Диплом за перше місце в учнівсько-студентській олімпіаді з математики НУВГП-2023 р.; учасник відкритої онлайн олімпіади з програмування НУВГП-2023 р.; учасник (у дистанційному режимі) ІІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів «Комп`ютерні ігри і мультимедія як інноваційний підхід до кумунікації-2023 р.» на базі Одеського національного технологічного університету; учасник вебквесту з інформаційцної безпеки ХНУВС на базі Харківського НУВС.

- Ріжок Назарій Романович, гр.М-4,- відмінник навчання; за участь та публікацію статті у ІV Міжнародній студентській науковій конференції (м. Тернопіль), учасник «Молодіжної наукової ліги» (м. Вінниця, «Європейська наукова платформа»), староста групи.

- Савчук Дмитро Миколайович, гр. ІМ-4, - присвоєно звання Майстер Спорту України з параармреслингу у 2023р.; здобув перше місце на чемпіонаті Європи серед дорослих з параармреслингу (Республіка Молдова).

- Семещук Максим Юрійович, гр. 9Т-4, - відмінник навчання; активний учасник студентського самоврядування групи.

- Степанович Сергій Анатолійович, гр.ПМ-4, - відмінник навчання; член команди коледжу, яка стала переможцем ІT конкурсу з програмування «RivneGameJam»2022р. на базі НУВГП; учасник відкритої онлайн олімпіади з програмування НУВГП-2023 р.; у складі команди коледжу брав участь у XVI Міжнародній відкритій студентській олімпіаді з програмування імені                     С.О. Лебедєва-В.М. Глушкова «KPI-OPEN 2023»; учасник вебквесту з інформаційцної безпеки ХНУВС на базі Харківського НУВС.

- Сьомак Василь Дмитрович, гр.О-2, - відмінник навчання; учасник ІХ Міжнародної студентської наукової конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб`єктами економіки» на базі НУ «Львівська політехніка» 2023 р.; Сертифікат учасника конкурсу поетичних сторінок Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству (Національний банк України).

- Туровська Антоніна Петрівна, гр.ПМ-3,- за третє місце в обласному етапі XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

- Чумак Михайло Олександрович, гр.ПМ-4,- відмінник навчання; за результативну роботу з функціонування сайту коледжу; староста групи.

- Шевчук Михайло Петрович, гр.9ЕМ-4,- за публікацію статті «Лазерна система захисту від несанкціонованого проникнення до приміщення» у Студентському віснику НУВГП, випуск 1(19), 2023 р.; активного учасника масових заходів з науково-технічної творчості різних рівнів; неодноразово нагороджувався грамотами та відзнаками за успішну наукову діяльність.

- Шупіра Валентіно, гр.ІМ-4,- відмінник навчання; за друге місце у секційному засіданні «Галузеве машинобудування» науково-теоретичної конференції коледжу.

- Ювко Вікторія Вадимівна, гр.Ф-3, - відмінниця навчання; переможниця підсумкового засіданні науково-теоретичної конференції коледжу.

         Посвідчення «Наша гордість» студентам вручала заступник директора з навчальної роботи, Заслужений працівник освіти України Лариса ОСАДЧА. Також на засіданні були присутні заступник директора з навчально-виховної роботи Геннадій ТИХОНОВ, завідувачі відділень Людмила ТКАЧУК, Світлана СТЕПЧУК, Оксана ГАКАЛО, Наталія БОНДАРЕНКО.

         Вітаємо номінантів із заслуженою нагородою та бажаємо невичерпної життєвої енергії, безмежної наснаги, успішного навчання під мирним небом України. Нехай ваші «перемоги» стануть початком ще більших нових досягнень, а здоров'я, успіхи і прагнення до знань будуть постійними супутниками.

         Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати, навчатися, генерувати ідеї, реалізовувати плани і поставлені завдання у такий надскладний для нашої країни час.

                                                        Завідувач відділення Людмила ТКАЧУК

Фото 1

Фото 2

Фото 3

Фото 4

Фото 5

Фото 6

Фото 7

Фото 8

Фото 9

Фото 10

Фото 11

Фото 12

Фото 13

Фото 14

Фото 15

Фото 16

Фото 17

Фото 18

Фото 19

Фото Новак